Bij VANAN Kappers hebben we iedere maand weer een leuke voordeelverpakking te verzorgen. Deze kunt u ophalen bij ons in de winkel dus komt gerust eens langs en vraag naar de actuele aanbieding of kijk hieronder.

oktober 2020

Cure Trio

In de maand oktober is de CURE lijn verpakt in de nieuwe  milieuvriendelijke en duurzame PCR verpakking  van gerecyclede materialen. Cure Trio 30% voordeel (shampoo, conditioner en spray). CURE is een verzorgende serie die met aminozuren en mineralen het leven van de haar follikel verlengt.

Vraag je kapper naar CURE!

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Prijs: op aanvraag

juli/augustus 2020

Voordeelbox Hydration

De hydraterende set is ideaal voor warme zomermaanden, deze bestaat uit Drench shampoo, Free conditioner en Inner-home treatment. De organicslijn is vegan, vrij van water en silliconen, is op aloe gebaseerd en zit vol essentiele olien en CBD olie. Tevens worden alle toekomstige verpakkingen van I.C.O.N. voortaan verpakt in PCR kunstoffen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Prijs: €86,00 €57,00 incl. BTW

mei/juni 2020

Antioxidants Box met Fully, Antidote & Infusion

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Prijs: €102,50 €71,75 incl. BTW

Januari/februari 2020

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Prijs: vraag in de winkel

November 2019

INDIA Hair-Yurvedics – from I.C.O.N.

INDIA van I.C.O.N vangt de essentiële van gezondheid en beauty in een productlijn die gebaseerd is op eeuwenoude gebruiken. Twee herstellende oliën – Moringa voor glans en kracht, Argan voor verzorging en energieke frisheid –  en de geur van amber om een tijdloos gevoel van rust op te roepen.

De vrouwen in India gebruiken de Moringa en Argan-oliën vanwege hun genezende kracht. I.C.O.N. gebruikt ze vanwege hun hair-yurvedics eigenschap om dof en futloos haar te veranderen in zijdezacht haar vol glans, dat makkelijk te modelleren is.

Prijs: €70,40