I.C.O.N.

Het begon met een visie. Twee experts uit de haarverzorgingsindustrie startten het bedrijf met als doel haarproducten te maken waarvan je je beter en zelfverzekerder gaat voelen. Alle producten worden gemaakt met groene technologie, waardoor de producten 100% natuurlijk zijn.

Bij VANAN Kappers werken we graag met de care, style en kleur producten van I.C.O.N. Daar ook de ‘India‘ reeks aan toegevoegd. Een lijn met producten die geïnspireerd is door de oude technieken en oliën van vrouwen uit India. Deze range producten laat uw haar direct stralen, glanzen en heerlijk in model brengen.

Mediceuticals

De producten en behandelingen van Mediceuticals komen uit ‘Fort Worth’ Texas, Amerika. Zij ontwikkelen daar unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Mediceuticals producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde specialisten. VANAN Kappers is er daar één van. Na een gedegen salon- en producten training kunnen wij de juiste diagnose stellen over uw haar en u vervolgens een op maat gesneden advies geven over de juiste producten. Kom bij ons langs als u problemen ervaart of vragen heeft over de producten van Mediceuticals.

O.P.I

O.P.I. is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.

De nagellak van O.P.I wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. Bij VANAN Kappers vindt u voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur nagellak van O.P.I.

Make up – studio AMSTERDAM

Make-up Studio Amsterdam gaat over het ontketenen van je unieke persoonlijkheid ongeacht leeftijd, nationaliteit of geslacht door de kunst van professionele make-up te ontdekken.

In de jaren 80 werd Make-up Studio Amsterdam opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van visagist Wil ’t Hek in Amsterdam, de stad van art, tolerance & diversity.