We hebben er even op moeten wachten, maar nu ook bij ons te koop: de beautylijn van Kourtney Kardashian, Kim Kardashian-West en Khloé Kardashian.

De zogeheten Kardashian Beauty Hair is ontworpen door de Kardashian-zusjes voor de perfecte creatie van een Kardashianlook. In de lijn zitten onder meer een olie, droogshampoo en droogconditioner.

Geheim wapen

Vanan Kappers Kardashian BeautyHet geheime wapen van Kim, Kourtney en Khloé Kardashian is Black Seed Oil, een kostbare olie die uit de geperste zaden van de Nigella Sativa komt. Deze bloeiende plant heeft vochtvasthoudende eigenschappen en rijk aan essentiële vetzuren als omega-3 en omega-6. Hij staat bekend om de helende, revitaliserende en versterkende eigenschappen en maakt het haar zacht, glanzend en soepel. En dat hebben de zusjes Kardashian natuurlijk wel nodig, met al die evenementen waar hun haar voor in model moet worden gebracht.

Hoewel de zusjes Kardashian niet bepaald moeite hebben met geld uitgeven, hebben hun eigen producten een mooi prijsje: de olie (15 ml) kost 3,30 euro, bijvoorbeeld. De Kardashian Beauty Smooth Styler Blow Dry Cream is 22,40 euro (177 ml) en de dryshampoo kost 24,10 euro (150 gram).