De salon

Vanan-kappers-salon_hero

Welkom bij VANAN Kappers in Bunnik…

…dé kapsalon van Bunnik en omstreken. Wij zijn een kapsalon met 5 enthousiaste kapsters die al jaren in het vak zitten. Voor een juist advies op het gebied van kleuren, knippen en stylen kunt u bij ons terecht, zowel voor dames als heren en natuurlijk kinderen! VANAN Kappers zorgt ervoor dat dit advies goed bij uw haar en gezicht past, zodat deze voor de juiste uitstraling zorgt. Wij werken volgens de laatste haartrends en technieken.

In onze kapsalon in Bunnik werken we uitsluitend met ervaren kapsters en de topproducten van Fudge, Sebastian Professional, I.C.O.N., Mediceuticals en O.P.I. Daarnaast kunnen we u ook helpen met haar en hoofdhuid problemen.

Bekijk een fotoimpressie van onze kapsalon in Bunnik >>

Het Team

Maak hieronder kennis met ons team me en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of advies. We heten u van harte welkom!

 • Miranda

  Al sinds 1988 is Miranda actief in het ‘kappersvak’, ze heeft daardoor superveel ervaring. Miranda is een Topstylist die zowel dames, heren als kinderen kan knippen en kleuren.

  Tip van Miranda:
  Wist je dat wij voor de heren een contourservice bieden? Loop binnen 2 weken na je knipbehandeling even bij ons binnen. Voor de dames geldt hetzelfde voor een pony of lok!

  Bel om een afspraak met Miranda te maken >>

 • Anneke

  Anneke startte in 1976  de kapsalon ‘VANAN Kappers’ in Bunnik. Ze is daarmee de derde generatie kappers uit haar familie.

  Tip van Anneke:
  Avondje uit en weer je haar op een klem? Wij bieden een supersnelle stylingsbehandeling met ‘The O’ aan. Binnen een half uur ben jij die glamourgirl met mooi glanzend haar, ondertussen kunnen we ook je nagels lakken!

  Bel om een afspraak met Anneke te maken >>

 • Petra

  Sinds 2014 is Petra een ware aanvulling binnen ons team, zij startte in 2008 met het kappersvak en behaalde haar diploma All-round. Niet alleen voor het knippen, kleuren, opsteken enz. heeft Petra goede tips, ook is zij Visagiste en laat ze je stralen op ieder feest.

  Tip van Petra:
  Laat je eens extra verwennen, en neem de tijd voor een intensieve hoofdhuidmassage met ons 24K haarmasker van de India lijn. Dit haarmasker versterkt het haar, dus maakt het niet slap!

  Bel om een afspraak met Petra te maken >>

 • Cindy

  Cindy is sinds mei 2015 werkzaam in onze salon. We zijn erg verheugd dat Cindy ons team komt versterken, omdat ze een berg aan ervaring meebrengt. Ze werkt al jaren in het vak en is buiten een topstylist ook een kleurspecialiste. Daarnaast heeft ze ook al jaren gewerkt met ons huismerk I.C.O.N. waardoor ze u de beste producten voor uw haar kunt aanbevelen.

  Tip van Cindy:
  Laat u eens een kleuradvies geven. Een kleur in het haar is meer dan alleen een goede grijsdekking!

  Bel om een afspraak met Cindy te maken >>

OPI logo