I.C.O.N. Ecotech Color bij VANAN Kappers

Wij zijn er trots op dat VANAN Kappers tot de eerste 10 kapsalons in Nederland behoort die mogen werken met ‘Ecotech Color’ van I.C.O.N.

Ecotech Color bestaat uit 93% natuurlijke ingredienten, 7% technologie, bevat geen PPD en is ammonia-vrij. Deze permanente haarkleuring zet een nieuwe standaard in professionele kleurbehandelingen. Door de toevoeging van natuurlijke ingrediënten is EcoTech Color zacht en beschermend voor de hoofdhuid terwijl de haarconditie optimaal blijft. EcoTech Color is 100% grijsdekkend en heeft een langdurige houdbaarheid.

Kom snel bij ons langs om de perfecte haarkleuring te krijgen.

Contact met VANAN kappers

Nieuwe blogs direct zien? Volg ons

Afspraak maken of een advies?

030 - 656 34 38
Dorpsstraat 22, Bunnik

Onze salon vindt u hier:

OPI logo