I.C.O.N. India

I.C.O.N. blijft continue innoveren. De nieuwste reeks producten heet ‘India’ en is al verkrijgbaar bij ons in de kapsalon!

Deze producten zijn geïnspireerd op technieken met oliën uit India. Daar gebruiken de vrouwen deze oliën al eeuwen om hun haar mee te verzorgen en om het te herstellen. Je haar wordt er direct glanzend, sterk en levendig van. Het zal aanvoelen als zijde!

De reeks ‘India’ producten van I.C.O.N. bestaan uit: shampoo, conditioner, healing spray en olie. Recent is daar nog het 24K haarmasker aan toegevoegd. 24K is een rijk en exotisch conditioning masker waarmee je de kern van je haar aanpakt. Daarnaast is ook de ‘Curl Cream’ toegevoegd aan het assortiment. Een crème die uw haar nog rijker maakt en uw krullen steviger en mooier laten golven.

Wil je één van de producten bekijken of testen? Kom dan langs bij ons in de kapsalon. Wij kunnen u dan precies adviseren wat u het beste kunt gebruiken!

icon-india-vanan Icon-india-vanan

 

images480596_463363113752452_727196733_n

 

Contact met VANAN kappers

Nieuwe blogs direct zien? Volg ons

Afspraak maken of een advies?

030 - 656 34 38
Dorpsstraat 22, Bunnik

Onze salon vindt u hier:

OPI logo